ApartHotel Courchevel – Adi’s Apartment Roche de Mio

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 899 EURO

ApartHotel Courchevel: Adi’s Apartment Roche de Mio este situat in Courchevel, o statiune de schi renumita si foarte populara din Franta, situata in partea de Vest a regiunii Les 3 Vallees.

Courchevel insumeaza 150 km de partii si este compus din 6 sate distincte asezate la diferite niveluri de altitudine: Saint-Bon-Tarentaise (1.100 m altitudine), Courchevel Le Praz, situat la 1.300 m, un sat cu dotari olimpice (trambuline, partii de schi fond etc.), care va gazdui in 2023 Cupa Mondiala de Schi Alpin, Courchevel La Tania (1.400 m altitudine).

Mai sus se afla Courchevel Village, satul original, situat la 1.550 m altitudine si cea mai buna alegere pentru familiile cu copii. Urmatorul este Courchevel 1.650 un sat cu multe blocuri, perfect pentru turistii in cautare de partii tari si viata de noapte animata la tarife moderate. La cota cea mai inalta se afla Courchevel 1.850, cel mai luxos dintre sate, cu preturi pe masura si multe chalet-uri intinse de-a lungul partiilor si case construite in stil traditional.

 

Localizare ApartHotel Courchevel Franta, Roche de Mio

ApartHotel Courchevel Adi’s Apartment este situat intr-o cladire cu 3 etaje cu apartamente de inchiritat pentru iubitorii de schi. Numele cladirii este Roche de Mio.

Roche de Mio este situata in cartierul Jardin Alpin din Courchevel 1.850, chiar deaspra satului, cu iesire direct la partia verde Bellecote si gondola Jardin Alpin care are statie chiar in fata cladirii.

Partia de schi este la aproximativ 100 m distanta de ApartHotel Roche de Mio Courchevel  si face parte din domeniul schiabil Les 3 Vallees.

Pozitionarea ideala a cladirii Roche de Mio le ofera turistilor sansa de a se bucura de experienta ski-out: iti poti incalta schiurile imediat ce iesi din apartament si de acolo sa iti dai drumul direct pe partie. La intoarcere, ai de parcurs 100 m de la gondola Jardin Alpin pana la apartament.

In apropiere se gasesc 3 scoli de schi: Scoala de schi Courchevel 1850, Scoala de schi Courchevel 1550 si Scoala de schi Courchevel 1650.

Vezi aici localizarea exacta pe harta!

 

Conditii ApartHotel Courchevel Franta, Roche de Mio

Adi’s Apartment situat in cladirea Roche de Mio din Courchevel, Franta este un studio perfect pentru 4 persoane. Are 37 m2 si este situat la parterul unei cladiri cochete cu 3 etaje.

Apartamentul este dotat cu TV prin satelit, are un dormitor, doua canapele extensibile foarte confortabile de 150 x 220, o bucatarie dotata cu toate cele necesare, o baie cu dus si WC separate si chiar si o masina de spalat rufe.

Apartamentul are o terasa si iesire in gradina. In cladire este un bar. In apropiere se gasesc numeroase restaurante, majoritatea cotate cu stele Michellin.

 

Cum ajungi la ApartHotel Courchevel Franta, Roche de Mio

La ApartHotel Courchevel Roche de Mio poti ajunge cu masina sau cu transfer local din aeroporturile din zona Geneva, Lyon sau Torino.

 

Distantele fata de principalele aeroporturi situate in apropiere de Courchevel sunt urmatoarele:

  • Aeroport Geneva – Courchevel: 180 km
  • Aeroport Lyon – Courchevel: 180 km
  • Aeroport Torino – Courchevel: 220 km
  • Aeroport Basel – Courchevel: 350 km

 

Accesibile turistilor din Romania le sunt urmatoarele legaturi pe calea aerului:

  • Cluj – Lyon/ Basel
  • Bucuresti – Lyon/ Geneva/ Torino
  • Budapesta-Geneva/ Lyon

 

Transferul de la aterizare in Courchevel se face cu https://alpybus.com/courchevel.

 

Vrei sa schiezi in Courchevel? Contacteaza-ne acum pentru oferta de cazare la ApartHotel Courchevel – Adi’s Apartment Roche de Mio!

>> CLICK AICI<< pentru contact!

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!