ApartHotel Courchevel – Adi’s Apartment Ariondaz

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 700 EURO

ApartHotel Courchevel: Adi’s Apartment Ariondaz este situat in Courchevel, o statiune de schi renumita si foarte populara din Franta, situata in partea de Vest a regiunii Les 3 Vallees.

Courchevel insumeaza 150 km de partii si este compus din 6 sate distincte asezate la diferite niveluri de altitudine: Saint-Bon-Tarentaise (1.100 m altitudine), Courchevel Le Praz, situat la 1.300 m, un sat cu dotari olimpice (trambuline, partii de schi fond etc.), care va gazdui in 2023 Cupa Mondiala de Schi Alpin, Courchevel La Tania (1.400 m altitudine).

Mai sus se afla Courchevel Village, satul original, situat la 1.550 m altitudine si cea mai buna alegere pentru familiile cu copii. Urmatorul este Courchevel 1.650 un sat cu multe blocuri, perfect pentru turistii in cautare de partii tari si viata de noapte animata la tarife moderate. La cota cea mai inalta se afla Courchevel 1.850, cel mai luxos dintre sate, cu preturi pe masura si multe chalet-uri intinse de-a lungul partiilor si case construite in stil traditional.

 

Localizare ApartHotel Courchevel Franta, Ariondaz

ApartHotel Courchevel Adi’s Apartment este situat intr-un complex de 3 blocuri situate in Courchevel 1.650. Numele complexului este Ariondaz.

Pozitionarea ideala a complexului Ariondaz le ofera turistilor sansa de a se bucura de experienta ski-in/ ski-out: iti poti incalta schiurile imediat ce iesi din apartament si de acolo sa iti dai drumul direct pe partie, iar la intoarcere cobori de pe schiuri la intrarea in apartament.

Partia de schi este la aproximativ 100 m distanta de ApartHotel Ariondaz Courchevel  si face parte din domeniul schiabil Les 3 Vallees.

In apropiere se gasesc 3 scoli de schi: Scoala de schi Courchevel 1.650 situata la doar 600 m distanta de apartament si Scoala de schi Courchevel 1.850, respectiv Scoala de schi Courchevel 1.550 la 1.2 km distanta.

Un magazin alimentar Carrefour se afla la mai putin de 250 m de apartament, iar diverse pizzerii, restaurante si magazine cu articole sportive se afla la 200 – 300 m de apartament.

Autobuzul gratuit care asigura legatura cu toata statiunea opreste la 100 m de Adi’s Apartment – ApartHotel Courchevel.

AQUAMOTION COURCHEVEL, SPA si parc acvatic superb, se afla la doar 1 km distanta de apartament.

Vezi aici localizarea exacta pe harta!

 

Conditii ApartHotel Courchevel Franta, Ariondaz

Adi’s Apartment situat in complexul Ariondaz din Courchevel, Franta este perfect pentru 4 persoane. Are 38 m2 si este compus din dormitor, living, bucatarie si baie.

Dormitorul este dotat cu pat matrimonial de 160 × 220 cm, living-ul este spatios si luminos si este dotat cu o canapea extensibila pentru 2 persoane si TV. Bucataria complet utilata, inclusiv cu masina de spalat vase, este deschisa spre living cu spatiu de servit masa. Baia cu dus este separata de WC si exista inclusiv o masina de spalat rufe.

Apartamentul are un balcon larg cu orientare sudica si o priveliste splendida asupra intregii statiuni.

Parcarea este gratuita. Se accepta animale de companie.

 

Cum ajungi la ApartHotel Courchevel Franta, Ariondaz

La ApartHotel Courchevel Ariondaz poti ajunge cu masina sau cu transfer local din aeroporturile din zona Geneva, Lyon sau Torino.

 

Distantele fata de principalele aeroporturi situate in apropiere de Courchevel sunt urmatoarele:  

  • Aeroport Geneva – Courchevel: 180 km
  • Aeroport Lyon – Courchevel: 180 km
  • Aeroport Torino – Courchevel: 220 km
  • Aeroport Basel – Courchevel: 350 km

 

Accesibile turistilor din Romania le sunt urmatoarele legaturi pe calea aerului:

  • Cluj – Lyon/ Basel
  • Bucuresti – Lyon/ Geneva/ Torino
  • Budapesta-Geneva/ Lyon

 

Transferul de la aterizare in Courchevel se face cu https://alpybus.com/courchevel.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati. >> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!