Aparthotel Bosco Verde*** – Alta Badia

Alta Badia, paradisul de schi din inima circuitului Sella Ronda ofera multiple posibilitati pentru fanii sporturilor de iarna: carving, telemark, snowboard, schi de fond, etc.
Cei 130 km de partii, din care 6% negre, 40,5% rosii si 53,5% albastre, sunt deservite de 52 de instalatii pe cablu: 8 telecabine, 30 telescaune, 14 teleschiuri, cu capacitatea totala de 78.100 persoane/ora. Caruselul prezinta partii si instalatii in zonele La Villa, Corvara, San Cassiano and Passo Campolongo, intre Col Alto Pralongia si Campolongo. Partiile care ajung la altitudinea de 2000 m, sunt majoritatea usoare, cu cateva portiuni “rosii”.

 

Descriere hotel

Situat la 750 de metri de telecabina Piz Sorega.Cortina D’ampezzo se afla la doar 30 km distanta.

Camere hotel

Apartamentele sunt mobilate in stil alpin, mobilier din lemn, balcon cu vedere la munti, tv prin satelit cu ecran plat și o bucătărie complet echipată.

Facilitati hotel

Dispune de centru spa cu sauna, Jacuzzi, sala fitness, internet gratuit, parcare. Pretul include: Consumul de apa, incalzirea, electricitatea, utilizarea centrului wellness, curatenia zilnica a baii si a camerelor (bucataria nu este inclusa), schimbarea saptamanala a lenjeriei de pat si a prosoapelor de baie, curatenia finala,Wi-fi.

Descriere masa

Fara masa

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!