Adi’s apartament Roche de Mio – Courchevel, Franta

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 899 EURO

Courchevel este situata in partea de vest a “3 Vallees”. Statiunea mondena va pune la dispozitie 150 km de partii si printre acestia o selectie foarte buna de coborari chiar in fata usii. Se intinde pe 5 nivele diferite de altitudine, de la 1.300 la 1.850 m si ofera astfel multa varietate. In special familiile indragesc Courchevel 1550. Multe partii albastre si verzi asteapta incepatorii si pe cei care doresc sa schieze linistit cu nenumarate posibilitati. Courchevel 1650 are partii mai exigente si viata de noapte animata la tarife moderate. Vreti lux si petrecere? Atunci va recomandam nivelul cel mai ridicat, Courchevel 1850.

 

Localizare Adi’s apartament Roche de Mio – Courchevel, Franta

Apartamentul este situat in cartierul Courchevel din regiunea Rhone-Alps. Punctele de interes din apropierea apartamentului includ Scoala de schi Courchevel 1850, Scoala de schi Courchevel 1550 si Scoala de schi Courchevel 1650. Cel mai apropiat aeroport este Chambery-Savoie, la 64 km de proprietate.

 

Conditii Adi’s apartament Roche de Mio

Apartamentul are o gradina si ofera acces de la schi la usa, precum si un bar. In apropiere se poate schia si se pot face drumetii.

 

Dotari camere

Avand vedere la munte si la gradina, acest apartament ofera un dormitor si se deschide spre o terasa. Apartamentul ofera, de asemenea, o baie cu dus.

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!