Tichete de vacanta – valabilitate prelungita

Chiar daca anul 2020 a fost unul complicat pentru industria turismului, nu trebuie sa renunti in totalitate la ideea de a merge in vacanta. Nimic nu te deconecteaza mai bine de la agitația urbana ca momentele de relaxare pe care ti le poti face cadou.

Tichetele de vacanta emise in 2019 si-au prelungit valabilitatea pana in mai 2021!

Agentia noastra are incheiate contracte de afiliere cu EDENRED ROMANIA (Ticket Vacanta)SODEXO PASS si CHEQUE DEJEUNER!

Este important sa stii ca din cauza perioadei dificile prin care am trecut cu totii anul acesta, s-a decis ca perioada de valabilitate a tichetelor de vacanta sa fie prelungita! Aceasta este o veste extraordinara pentru tine, in cazul in care ai fost nevoit sa iti anulezi planurile!

Ce trebuie sa stii despre tichetele de vacanta

Aceste vouchere sau tichete de vacanta sunt asemanatoare tichetelor de masa si pot fi oferite beneficiarilor de catre angajator pentru a fi utilizate in structurile turistice de pe teritoriul Romaniei. Se folosesc pentru a cumpara urmatoarele servicicii din sfera turismului:

– cazare (doar in unitati clasificate)

– masa

– transport

– agrement

– tratament

Tichetele vor fi acordate atat pe suport hartie, cat si pe suport electronic. Acestea sunt nominale si netransmisibile, deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator, cat si pentru angajat. Mai multe detalii vei gasi chiar aici!

De ce să optezi pentru o vacanta în Romania?

Din cauza Pandemiei de Coronavirus multe destinatii turistice din strainatate si-au limitat sau restrictionat total functionarea. Chiar daca acest lucru pare sa fie unul negativ, nu trebuie sa te consolezi cu ideea de a ramane acasa.

Ai acum ocazia sa descoperi obiectivele turistice si orasele din Romania! In plus, turismul romanesc a avut foarte mult de suferit in urma perioadei de izolare si restrictiilor ulterioare.

Este o oportunitate perfecta de a te bucura de locuri deosebite, sprijinind in acelasi timp intreprinzatorii locali.

In luna iulie a acestui an, Ministrul Economiei a dat startul campaniei “Fii ambasadorul turismului românesc!”, o initiativa menita sa sustina industria ospitalitatii noastre nationale.

Alegand sa-ti faci vacanta in Romania in urmatoarea perioada, vei ajuta fara sa iti dai seama la buna functionare a economiei si in plus, vei fi, in orice moment, aproape de casa.

Alte doua avantaje sunt faptul ca la intoarcere nu trebuie sa stai in carantina si, bineinteles, preturile sunt mult mai avantajoase!

Vino la Olimpia Turism cu tichetele tale de vacanta!

Planifica din timp excursia mult asteptata! Fie ca vrei sa calatoresti in perioada ramasa a acestui an sau iti faci deja planuri pentru primele luni din 2021, noi suntem aici pentru a te ajuta in alegerea pachetului turistic potrivit!

Aici gasesti ofertele si recomandarile noastre, in functie de sezonul care te intereseaza. Serviciile noastre sunt variate. Poti opta pentru cazare, transport, activitati pentru timpul liber, in functie de prioritati si nevoi.

Fa-ti o prioritatea din a calatori tot mai des!

Daca Pandemia ne-a invatat un lucru, acela ar fi faptul ca avem nevoie sa descoperim locuri si oameni noi la fiecare pas.

Fiecare calatorie ne invata lucruri deosebite atat despre ceilalti, cat si despre noi insine.

Profita acum de prelungirea valabilitatii Tichetelor de Vacanta si planuieste excursia pe care ai vrut mereu s-o petreci in Romania!

Pentru detalii si pachete turistice personalizate, contacteaza-ne aici sau pe pagina noastră de facebook!