Luna de miere in Thailanda nu doar ca va fi cea mai frumoasa vacanta din viata voastra, ci si cadrul perfect in care voi doi sa incepeti acest nou capitol al vietii voastre cum ati visat. Spuneti DA unei aventuri, pregatindu-va din timp pentru luna voastra de miere! Echipa noastra va ofera oferte la cele mai frumoase hoteluri si complexuri turistice din Thailanda, pentru ca voi sa nu aveti nicio grija pe lume in vacanta!

Nunta a trecut, iar acum este momentul vostru de relaxare, de deconectare si de reincarcate a bateriilor dupa o perioada foarte aglomerata si plina de pregatiri pentru marele eveniment. Haideti in Thailanda, un mic paradis terestru pentru cuplurile aflate in luna de miere, datorita intimitatii si linistii pe care o ofera acestora. Mai mult de atat, frumusetea locului in care pluteste o stare de calm este completata de o multime de atractii turistice, pentru cei pasionati de calatorii.

Thailanda este situata in sudul Asiei, fiind una dintre cele mai iubite si totodata, accesibile destinatii de vacanta exotica din toata lumea. Mai mult de atat, fiecare regiune din Thailanda are un anumit farmec al ei. De exemplu, in nordul tarii se regaseste cea mai muntoasa zona a Thailandei, acolo unde se afla peisaje de o frumusete inimaginabila oferite de vegetatia luxurianta, cascadele impresionante si privelistile care iti taie respiratia. In zona centrala vei gasi cele mai emblematice temple antice, precum Bang Pa-in Royal Palace si Bang Sai Royal Folk Arts and Crafts Center, iar in sud  se regasesc cele mai frumoase si cunoscute statiuni de relaxare din Thailanda, situate in Golful Thailandei si in Marea Andaman.

 

Luna de miere in Thailanda in Krabi si Phuket

 

Daca pentru voi este prima data cand calatoriti in Thailanda sau intr-o cultura atat de diferita fata de cea cu care sunteti obisnuiti, va recomandam pentru inceput sa consultati ghidul nostru cu sfaturi practice de calatorie in Thailanda. Il puteti accesa aici.

 

Luna de miere in Thailanda – Krabi

Krabi este una dintre cele mai ravnite destinatii de vacanta din Thailanda, datorita serviciilor turistice imepcabile pe care le vei gasi la resortuirle turistice din aceasta statiune, dar si datorita varietatii de activitati turistice pe care le puteti desfasura aici. Aceasta este destinatia ideala pentru orice cuplu, mai ales ca aceasta statiune este caracterizata de plaje pustii, feerice si linistite marginite de marea de azur, si vegetatia exotica la orice pas.

 

luna de miere Thailanda

 

Iar daca doriti sa descoperiti impreuna latura turistica a statiunii Krabi, atunci iata ce activitati si trebuie sa treceti neaparat pe lista: plimbarea cu o barca transparenta, cumparaturi la targul de noapte, sau sa luati lectii de gatit de la localnici. Cine stie, poate cand va intoarceti acasa o sa puneti noile skill-uri in practica! Vezi aici ce alte activitati si obiective turistice trebuie sa mai vizitati in Thailanda.

 

luna de miere Thailanda

 

 

Luna de miere in Thailanda – Phuket

Phuket este cunoscuta ca fiind cea mai mare insula din Thailanda si mai poarta denumirea de „Perla Sudului”. Aceasta este una dintre cele mai indragite destinatii pentru luna de miere, datorita cadrului de basm pe care il gasesti la orice pas. Marea de cristal si plajele cu nisip alb umbrite de palmierii falnici si vegetatia luxurianta a zonei, stancile calcaroase si briza sarata care pluteste in aer, toate contureaza un tablou din care mai lipseste doar dragostea voastra!

 

luna de miere Thailanda

 

Cateva activitati pe care le puteti desfasura in Phuket sunt urmatoarele: Vizitarea golfului Phang Na, explorarea vechiului oras Phuket sau sa va faceti o serie de fotografii cu marele Bhudda din Chalong.  Vezi aici mai multe activitati pe care le puteti desfasura in Phuket.

 

luna de miere Thailanda

 

Planificati-va din timp luna de miere, pentru a va bucura de cea mai dulce vacanta a vietii voastre in conditii de top, la preturi avantajoase. Contactati-ne acum, iar noi va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa va organizati luna de miere asa cum mereu ati visat!