Hotel Latemar*** – Val di Fiemme

In Nord-Estul regiunii Trentino, unde incep muntii Dolomiti, se gaseste renumita regiune turistica Val di Fiemme – Obereggen. Este delimitat de catre lantul muntos Lagorai, grupul Latemar si de catre Pale di San Martino. Se intinde pe o lungime de aprox. de 35 km si strabate 11 localitati. Are in componenta 5 centre de schi independente, dar care comunica prin serviciul Skibus gratuit pentru posesorii de abonament de schi: Alpe Cermis-Cavalese, Passo Lavaze-Oclini, Ski Center Latemar, Bellamonte-Alpe di Lusia si Passo Rolle.
Pentru iubitorii schiului de fond regiunea ofera 150 km astfel de piste in 2 centre : Lago di Tesero (cu piste iluminate) si la Lavaze (1800 m altitudine). Regiunea a gazduit deja de 2 ori Campionatul Mondial de schi fond.

 

Descriere hotel

Hotelul este amplasat la 3 km de statiunea Cavalese si de partiile Cermis-Val di Fiemme-Obereggen. La 150 m de hotel exista o statie de skibus.

Camere hotel

Toate camerele au baie proprie, televizor, telefon, unele avand si balcon.

Facilitati hotel

Printre facilitati se numara: receptie, bar, restaurant, camera de zi, conexiune la internet, lift, terasa spatioasa, centru fitness cu piscina interioara incalzita, sauna, echipament de sport, solar, depozit pentru echipament de ski, parcare privata.

 

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!